Uitlijnen voor €59,-

Merkt u bijvoorbeeld dat uw auto naar n kant trekt, dan moet waarschijnlijk uw auto uitgelijnd worden. Uitlijnen is anders dan balanceren wat vaak gebeurd moet worden als u bijvoorbeeld trilling in uw stuur voelt.

Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, merkt u dit in het rijcomfort van uw auto. De auto trekt scheef en u ondervindt snelle bandenslijtage. U merkt het ook direct in uw portemonnee want een niet goed uitgelijnde auto betekent een hoger brandstofverbruik. Uitlijnen zorgt ervoor dat alle vier de velgen van de auto recht op het asfalt staan en in een recht spoor lopen.

Profile Tyrecenter Westland beschikt over technisch hoogwaardig apparatuur voor het perfect uitlijnen van uw auto. Onze technici zijn ook speciaal opgeleid om u de kwaliteit van de service te bieden die u van ons gewend bent.

Een kleine afwijking van uw velgen merkt u misschien niet direct maar heeft wel direct negatieve gevolgen voor de slijtage en brandstofverbruik. Profile Tyrecenter Westland adviseert daarom uw auto elke 20.000 kilometer te controleren. Wanneer uw auto bijvoorbeeld zwaar of te licht stuurt of wanneer uw stuur niet terugdraait na een bocht, moet bijvoorbeeld ook de auto uitgelijnd worden.

Uw auto wordt ook automatisch uitgelijnd bij verschillende verrichtingen in de garage. Zo wordt uw auto uitgelijnd bij het vervangen van de schokdempers en wanneer er aan de fuseekogels of de spoorstang gewerkt is.

Wees er snel bij wanneer u één van de symptomen merkt want dan voorkomt u dat we vroegtijdig banden moet vervangen door overmatig slijtage.

Een afspraak maken
Online een afspraak maken via Profile Tyrecenter

Snel contact
Wilt u direct contact met ons op te nemen?

Bel dan: 0174 – 29 30 10

Weten wat het kost
Prijs berekenen voor onderhoud of reparatie?