APK + budgetbeurt

Profiteer nu van de APK + budgetbeurt combideal van Garage Westland. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij RDW erkend autobedrijf Garage Westland. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

apk budgetbeurt

 

APK + budgetbeurt voor €132,-*

Bij de APK keuring + budget onderhoudsbeurt wordt uw auto op de meest essentiële veiligheidspunten gecontroleerd. Daarnaast wordt de olie ververst en de vloeistoffen bijgevuld. Naar aanleiding van deze beurt krijgt u een advies voor eventuele reparaties. Bekijk de volledige lijst met werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een budget onderhoudsbeurt. Voor enkel een APK keuring in Westland of enkel een onderhoudsbeurt kunt u natuurlijk ook bij ons terecht!

Combideals i.c.m. jaarbeurt of grote beurt

APK + jaarbeurt voor €199,-* Meer info
APK + grote beurt voor €299,-* Meer info

* Toeslag voor diesel €25,-. Voor motoren met een inhoud van 2000 cc of groter of een carter inhoud van 4 liter of meer geldt een toeslag. Tarief is exclusief platinum bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter. Niet voor campers en bedrijfsauto's.

 

Veelgestelde vragen

Kan een budgetbeurt worden gecombineerd met een APK?

Door regelmatig uw auto een onderhoudsbeurt te geven, komt u niet zo snel voor onverwachte problemen met uw auto te staan. Goed onderhoud kan u veel ongemak schelen. U voorkomt bijvoorbeeld dat u met pech langs de weg komt te staan omdat er te weinig motorolie in de motor zit. Garage Westland biedt u de mogelijkheid om een budgetbeurt te combineren met een APK keuring. De kosten voor deze combinatie zijn relatief laag en u heeft er wel veel voordeel van. Maak nu een afspraak bij onze Garage en voorkom onverwachte verrassingen!