Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, toch kan dat leiden tot een flinke deuk, of erger! Met de schadeherstel diensten van Garage Westland kunt u snel weer met de auto op pad gaan, veilig en zorgeloos. Voordat we beginnen met het schadeherstel zullen we vooraf een prijsopgave uitbrengen, zo weet u direct wat de kosten zullen zijn. 

autoschadeherstel

Onze specialisten voeren het schadeherstel snel en vakkundig uit, wanneer dat nodig mocht blijken kunnen we ook voor vervangend vervoer zorgen. We proberen uiteraard altijd uw auto zo snel mogelijk te herstellen.chadeherstel bij Garage Westland? Jazeker! Als compleet autobedrijf bieden wij uiteraard ook schadeherstel aan. Plan eenvoudig en snel een online afspraak bij autobedrijf Garage Westland.

Vergoed door verzekeraars

Als erkend autobedrijf in het Westland kunt u niet alleen rekenen op garantie, we kunnen ook de communicatie met de verzekeraars voor u regelen. Heeft u vragen of het schadeherstel wordt vergoed door de verzekering? We kunnen dit voor u controleren zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen zult staan. Wij bieden altijd drie maanden BOVAG garantie op autoreparaties en schadeherstel, zo bent u verzekerd van onze hoge kwaliteit dienstverlening.