Onderdelen

Garage Westland zorgt ervoor dat de onderdelen op uw auto worden vervangen conform fabrieksspecificaties. Hierdoor komt uw garantie niet in gevaar. Voor elk budget doen wij een passend voorstel, waarbij ook gebruikte onderdelen tot de mogelijkheden behoren.

Accu

Uw accu zorgt ervoor dat u uw auto kunt starten. Merkt u dat dit iets minder gaat, laat dan uw accu gratis testen bij Profile Tyrecenter Westland. Dat voorkomt u bijvoorbeeld dat u in de winter ’s ochtends niet wegkomt om naar uw werk te gaan. Wij zorgen natuurlijk dat uw oude accu milieuvriendelijk verwerkt kan worden.

Remmen

De remmen op uw auto is wel het belangrijkste onderdeel voor de veiligheid voor u in de auto. Wij adviseren bij Profile Tyrecenter Westland daarom ook dat u regelmatig uw remmen laat controleren.

Uitlaat

De uitlaat heeft verschillende functies voor uw auto. Niet alleen voorkomt het geluidshinder door het lawaai uit de motor te dempen, het verbetert ook de prestaties van de motor. Als laatste vermindert het ook de milieubelasting door via een chemische reactie schadelijke stoffen in onschadelijke om te zetten.

Schokdempers

Ook de schokdempers hebben verschillende functies voor uw auto. Niet alleen bepalen de schokdempers het comfort van de auto, de schokdempers zorgen er ook voor dat de banden onder alle omstandigheden contact houden met het wegdek voor uw veiligheid.

Veren

Samen met de schokdempers bepalen de veren het comfort van uw auto. Wanneer de veren goed zijn afgesteld zal dit ook de remweg verkorten. Welk type vering voor u het beste is, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Laat u daarom door Profile Tyrecenter Westland informeren naar de mogelijkheden.

Trekhaak

Wij Nederlanders gaan graag op vakantie met de caravan. Zo ook wij van Profile Tyrecenter Westland. U kunt uw trekhaak natuurlijk ook gebruiken voor de fietsendrager of aanhanger maar zeker is dat het monteren van de trekhaak een technische en complexe service is met name door de elektrische aansluiting van moderne auto’s. Bij Profile Tyrecenter Westland hebben wij de juiste kennis om u hiermee te helpen.

Een afspraak maken
Snel en direct online een afspraak maken

Snel contact
Wilt u direct contact met ons op te nemen?

Bel dan: 0174 – 29 30 10
Weten wat het kost
Prijs berekenen voor onderhoud of reparatie?