Twee Toppers onder één dak

Auto Westland was al 60 jaar een begrip in Wateringen en de regio.
Dit bedrijf heeft zijn sporen glansrijk verdiend op het gebied van auto onderhoud, reparatie, banden, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Om u vakkundig van dienst te kunnen blijven hebben wij voor alle voorkomende werkzaamheden de juiste specialisten in huis gehaald.
Wij hebben een scheiding aangebracht tussen onderhoud en banden. Goed auto onderhoud vergt tegenwoordig monteurs die bekend zijn met verschillende autosystemen en gereedschappen. Onze bandenmonteurs hebben kennis over alle soorten banden en velgen, en beheersen de techniek om deze snel en vakkundig te wisselen. De vernieuwing zit hem dus in de juiste mensen op de juiste plek.

Garage Westland is er oor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en APK, tegen vaste scherpe tarieven. Profile Car & Tyrecenter zorgt voor snelheid en gemak als het gaat om de (winter)wielen.

 

Ook goed om te weten:

Het is natuurlijk gewoon mogelijk om een bandenwissel te combineren met een onderhoudsbeurt en/of APK, zo bent u uw auto slechts éénmaal kwijt voor alle werkzaamheden.

Wij werken samen met alle voorkomende leasemaatschappijen, waardoor wij ook voor de zakelijke autorijder een zeer geschikte partner zijn.